Followers

Thursday, 24 January 2013

kerje giler buat pembentangan sal testis...

giler ar..
asal pulak aku dapat tajut tu...
sakit kepale aku...
dah lah kne buat kertas kerje..
pastu kne bentangkan sekali pulak tu....
aku rse nak menangis..
malunye aku nak bentangkan sal bnde tu...
budak laki duk depan pulak...
ape aku nak buat ni...
rabu depan cikgu nak tengok...
aku x faham satu bnde pun sal testis tu...
 cam ne aku nak buat..
dah berapa kali aku bace...
tapi jawapan dia still same...
aku tetap tak faham...
esok jumpe cikgu Ros la jawabnye ni..
hanya cikgu Ros saje harapan aku sekarang ni...
sorry cikgu Zul, saye terpakse tnye cikgu Ros..
esok jumpe cikgu Ros buat muke comel...
sebab tahun lepas aku tak pernah bagi perhatian lebih bila belajar bab 4 dalam kelas dia...
n waktu PMR aku x bace n berharap bab 4 tu tak masuk...
nasib baik betul2 tak masuk...
kalau tak menangis aku dalam dewan exam tu..



No comments:

Post a Comment